Cazare ieftina la Nisipurile de Aur, in Bulgaria – pret camera / noapte – 45 lei

Views: 1077

Multi romani prefera sa-si petreaca vacanta de vara in Bulgaria, la Nisipurile de Aur, in loc sa plateasca sute de lei pe noapte in Romania, la hotelurile din Mamaia.

In continuare va prezentam doua recomandari de cazare, la vile, in Nisipurile de Aur, preturi valabile pentru sfarsitul lunii iunie 2015.

Cazare Nisipurile de Aur – Villa Madonna, 45 lei / noapte – fa-ti rezervare

Se afla la 10 minute de mers pe jos de Plaja Kabakum si va puteti relaxa in gradina cu terasa sau sa faceti un gratar. Vila din Nisipurile de Aur ofera acces gratuit la WiFi si are parcare gratuita. Toate camerele au baie privata, aer conditionat, TV prin cablu si bucatarie. Fiecare camera are balcon sau terasa.

Statiunea Nisipurile de Aur se afla la 4 km, iar Varna si aeroportul sau international este la 20 km de proprietate. Puteti solicita servicii de transfer.

O camera dubla sau twin cu balcon costa 45 lei, in loc de 134 lei – verificati acum disponibilitatea.

Cazare Nisipurile de Aur iunie 2015 – Villa Mari Guest Rooms, 56 lei / noapte – fa-ti rezervare

Daca va intereseaza sa mergeti la Nisipurile de Aur in Bulgaria (Golden Sands) la sfarsit de luna iunie 2015, la costuri cat se poate de reduse, atunci cea mai buna varianta este o vila – preturile pentru aceasta este 56 lei / noapte pentru o camera dubla sau twin cu vedere la gradina. Pretul este 56 lei in loc de 103 – verifica acum disponibilitatea

Vila se afla la marginea statiunii Nisipurile de Aur si ofera camere cu aer conditionat si TV prin cablu. La 200 de metri distanta se afla plaja, iar la doar cativa pasi aveti magazine si restaurante. Aveti acces la internet WiFi.

Baia si un frigider le aveti la comun cu o alta camera. Fiecare camera ofera 4 locuri de parcare. De asemenea, in gradina aveti spatii pentru gratar, loc de joaca pentru copii si gradina. Vila se afla la 15 minute de mers pe jos de Nisipurile de Aur si de parcul acvatic Aquapolis – verifica acum disponibilitatea

Ai nevoie de cazare in Ploiesti? Verifica Hotel Ploiesti!

Comments: 0

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.