Telefonul Galaxy S8 de la Samsung va avea iesire audio jack 3.5 mm

Views: 2416

Samsung Galaxy S8 se vrea a fi un telefon al viitorului, dar in acelasi timp pastreaza un lucru care competitia a eliminat: jack-ul de 3.5 mm

Conform unui material publicat de The Guardian, dintr-o sursă anonimă, Galaxy S8 va fi dotat cu o ieşire audio clasică de 3,5 mm. Acest fapt în sine reprezintă o mare bilă albă pentru Samsung. De când Apple a eliminat acest port de pe iPhone 7, mai mulţi producători de smartphone-uri au făcut acelaşi lucru, spre nemulţumirea utilizatorilor.

Cei de la The Guardian confirmă faptul că Galaxy S8 va fi aproape lipsit de rame laterale. Acesta va avea un ecran care acoperă aproape întreaga latură frontală, dintr-o margine în alta. Este un trend pe care îl vor urma, cu siguranţă, şi alţi producători.Poate cea mai mare surpriză este faptul că noul vârf de gamă al celor de la Samsung va putea fi folosit precum un PC cu Android. Acesta va putea fi montat într-o bază şi va avea suportul software necesar pentru a funcţiona asemenea unei unităţi centrale conectate la un monitor. Astfel, utilizatorii vor putea rula Android pe un ecran mare, cu mouse şi tastatură, asemenea unui PC obişnuit.

Comments: 0

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.