Telefonul care-l gasesti EXCLUSIV la eMAG – Mate 8 Next, Dual SIM

Views: 1310

telefon mate 8 nextMate 8 Next este un telefonul mobil de la Huawei – Dual SIM, cu o memorie de 32 GB si cu retea 4G, este disponibil exclusiv la eMAG.

Acest smartphone are touchscreen si o camera de 16 MP, iar cea din fata este de 8 MP. In cazul in care vreti sa folositi telefonul pentru a face poze in locatii unde lumina este scazut, este dotat si cu blitz integrat. Camera are stabilizator optic, dual flash si 4x digital zoom.

Bateria este de 4000 mAh, ceea ce ajuta destul de mult pentru ca ecranul este de 6 inch, este Full HD (rezolutie 1920 x 1080) si un numar de culori de 16.7 milioane.

Telefonul Mate 8 Next reda video in format 3GP, MP4, WMV, RM si alte tipuri media pe care le poti vedea aici.

In ceea ce priveste redarea fisierelor audio reda MP3, MIDI, AMR-NB, AAC si multe altele.

Telefonul este dotat cu senzor de amprenta, G-senzor, Giroscop, busola, senzor de lumina ambientala si alte tipuri de senzori pe care-i puteti vedea AICI.

Ce spune producatorul despre Mate 8 Next:

Telefonul Huawei Mate 8 Next duce aspectul seriei Mate la un nivel cu totul nou. Un display de 6 inch Full HD, un design ultra subtire, un senzor de amprenta digitala care este mai rapid si mai precis si un corp din aluminiu, fac din acest telefon un dispozitiv indispensabil vietii de zi cu zi.

Comments: 0

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.