Speed Dating la Ploiesti Shopping City, de Valentine’s Day

Views: 1689

Concurs de speed dating si un weekend la munte pentru indragostiti, cu ocazia Valentine’s Day

Cei aflati in cautarea sufletului pereche au sansa sa o intalneasca pe 12 februarie, la Ploiesti Shopping City.

Cel mai important centru comercial din regiune se transforma in destinatia iubirii si gazduieste cel mai „cool” maraton de intalniri romantice care va premia un cuplu cu un weekend romantic la munte. Celebrarea zilei iubirii nu ar fi completa si fara concursurile dedicate tuturor vizitatorilor, atelierele de beauty si multe alte momente speciale.

Lasa dragostea sa te surprinda pe repede-nainte

Cu prilejul zilei dedicate indragostitilor, Ploiesti Shopping City organizeaza, intr-un cadru intim, cu baloane in forma de inima, lumini colorate si arome imbietoare, un concurs de speed dating, special pentru cei care isi doresc ca anul acesta sa cunoasca dragostea adevarata. Pe 12 februarie, incepand cu ora 11:00, 20 de femei, respectiv 20 de barbati vor fi protagonistii unei competitii care ii va aduce cuplului castigator marele premiu constand intr-un weekend la munte, oferit de Bibi Vacanta. Alaturi de moderatorii evenimentului vedetele ZuDaniel Buzdugan si Iulia Olareanu, participantii vor avea la dispozitie cate cinci minute pentru a interactiona cu fiecare in parte, urmand ca la finalul fiecarei conversatii, acestia sa acorde un calificativ interlocutorului pe baza caruia se va realiza analiza compatibilitatii. De la eveniment nu vor lipsi testele la care vor fi supusi participantii, cu probe de karaoke, dans, bancuri si intrebari de cultura generala, oferindu-le participantilor ocazia perfecta pentru a se destinde.

Tombola cu premii pentru indragostiti

In perioada 07-14 februarie, in centrul comercial va fi amplasata o inima din flori rosii, cu diametru de 1,5m realizata de partenerul evenimentului, Scoala de Flori Siati. In jurul inimii, domnii vor putea sa puna un biletel cu datele lor de contact, urmand ca pe 13 februarie sa se organizeze o tombola in care vor fi incluse toate biletelele stranse pe parcursul zilelor de campanie. Zece castigatori vor fi desemnati si, in dimineata zilei de 14 februarie, le va fi livrat cate un buchet de flori pe care sa il ofere cadou jumatatii lor.

Toti participantii la tombola vor premiati! Cei care nu se vor regasi printre cei zece castigatori, vor fi rasplatiti si vor primi pe 13 februarie o cutie de bomboane de ciocolata.

Mai multe detalii despre evenimente pot fi citite pe www.ploiestishoppingcity.ro sau pe Facebook, www.facebook.com/PloiestiShoppingCity.

 

Comments: 0

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.