Samsung Galaxy S8 poate inlocui un calculator (PC)

Views: 2687

In incercarea de a-si reveni, Samsung vine cu o noutate in domeniul telefoanelor, astfel Samsung Galaxy S8 va putea fi folosit pe post de calculator.

Conform unui material publicat de The Guardian, dintr-o sursă anonimă, citat de News.ro, Galaxy S8 va fi dotat cu o ieşire audio clasică de 3,5 mm. Acest fapt în sine reprezintă o mare bilă albă pentru Samsung. De când Apple a eliminat acest port de pe iPhone 7, mai mulţi producători de smartphone-uri au făcut acelaşi lucru, spre nemulţumirea utilizatorilor.

Cei de la The Guardian confirmă faptul că Galaxy S8 va fi aproape lipsit de rame laterale. Acesta va avea un ecran care acoperă aproape întreaga latură frontală, dintr-o margine în alta. Este un trend pe care îl vor urma, cu siguranţă, şi alţi producători.

Vrei sa cumperi Samsung Galaxy S8? Pretul si modelele vor fi gasite AICI.

Poate cea mai mare surpriză este faptul că noul vârf de gamă al celor de la Samsung va putea fi folosit precum un PC cu Android. Acesta va putea fi montat într-o bază şi va avea suportul software necesar pentru a funcţiona asemenea unei unităţi centrale conectate la un monitor. Astfel, utilizatorii vor putea rula Android pe un ecran mare, cu mouse şi tastatură, asemenea unui PC obişnuit.

Pentru că pe partea frontală nu mai este loc de un buton, cititorul de amprente va fi mutat pe spatele telefonului. Acesta va include tehnologia de citire a irisului lansată iniţial împreună cu defunctul Note 7.

Restul dotărilor tehnice includ procesorul Snapdragon 835, suport pentru carduri de memorie şi spaţiu de stocare de cel puţin 64 GB. Camera foto nu va aduce decât îmbunătăţiri minore faţă de modelul de anul trecut.

Galaxy S8 este aşteptat să fie prezentat oficial în martie, urmând ca în luna aprilie să intre deja pe piaţă.

Source:Digi24.ro
Comments: 0

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.