Samsung Galaxy S8 – cum arata, cat costa si cand va fi lansat

Views: 1742

Noul Samsung Galaxy S8 va fi lansat in aprilie 2017 – vezi cum arata, cat va costa si cand va fi lansat oficial.

Noul flagship al celor de la Samsung, Galaxy S8, continuă să fie pe buzele tututor pasionaților de domeniu și acest lucru nu se va schimba până la lansarea oficială. Evan Blass, un cunoscut vlogger american și reporter specializat în mobile pentru VentureBeat, a publicat pe contul de Twitter o fotografie cu ceea ce, spune el, este noul model al sud-coreenilor.

Vrei sa vezi cele mai noi telefoane SAMSUNG? INTRA AICI!

Pe lângă imaginea postată pe Twitter, Blass a publicat și un articol în VentureBeat în care vorbește despre specificațiile tehnice ale noului model Samsung cât și data de lansare. Astfel, cele două modele(Galaxy S8 și Galaxy S8 Plus) vin cu ecrane QHD Super AMOLED de 5.8 și 6.2 inci care acopera 83% din corpul telefonului. Din cauza dimensiunii lor neobișnuite noile modele se abata ușor de standarul industriei de 16:9. De asemenea, ambele modele au în continuare afișare „edge” care se curbează spre în jos pe ambele părți ale telefonului.

Consumul de energie a fost îmbunătățit și va avea un rol determinant – în pofida creșterii cu mult a dimensiunilor afișajului, capacitatea bateriei este de 3000mAh și 3500mAh. Ambele modele vor avea 4GB de RAM.

Încărcarea telefoanelor se va face printr-un port USB-C, care este situat în partea de jos, lângă jack-ul de 3,5 mm la care, spre deosebire de Apple, Samsung nu a renunțat.

Evan Blass a vorbit și despre data de lansare a noului model Samsungs. Astfel, dacă anul trecut coreenii au lansat noile modele chiar înainte de începerea Mobile World Congress, în Barcelona, Spania, la sfârșitul lunii februarie, anul acesta lansarea se va face o lună mai târziu. Data aleasă este 29 martie, iar locația – New York.

O altă diferență între acest an și ultimul: prețul. În Europa, cele două modele Galaxy S8 vor costa fiecare cu 100 de euro mai mult decât modelele de anul trecut – modelul de 5.8 inci va costa 799 euro, iar modelul de 6,2 inci 899 euro. Ambele vor fi disponibile începând cu 21 aprilie.

Source:Digi24.ro
Comments: 0

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.