De unde putem cumpara prajituri in Ploiesti, de Sfantul Andrei si 1 Decembrie

Views: 1901

La masa de sarbatoare, cum ar fi de Sfantul Andrei, de 1 Decembrie si de Craciun, toti asteptam cu mare drag desertul. Fie ca este el facut de bunica, de mama sau de matusa, este unul dintre momentele mult asteptate.

In aceasta perioada timpul disponibil pentru a face prajituri a scazut foarte mult, iar din cauza asta multa lume apeleaza la cofetarii pentru a cumpara desertul.

De unde putem cumpara un desert excelent in Ploiesti? Sunt doar cateva cofetarii cunoscute in Ploiesti, iar acestea sunt:

Cofetaria Andrei – Bulveradul Republicii

Gasiti prajituri si torturi pentru toate gusturile – cofetaria se afla la parterul blocului, peste drum de teresaele de pe bulevardul Republicii. Cel mai usor sa-ti dai seama unde este locatia, poti urmari videoclipul de mai jos.

Cofetaria LeBonBon Ploiesti

Una dintre locatii se regaseste in Bariera Bucuresti, cum mergi spre UPG Ploiesti pe partea stanga, la parterul unui bloc, langa intrarea fabricii Timken. Aceasta cofetarie este in Ploiesti de cativa ani de zile si mai are deschis in zona centrala o cofetarie si inca una in vest, la West Mall Ploiesti.

Comments: 0

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.