Cine a castigat masina de la AFI Ploiesti – au anuntat castigatorul

Views: 4935

AFI Ploiești anunță câștigătorul campaniei „Măcar o dată fii Moș Crăciun pentru tine”, desfășurată de centrul comercial cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Marele premiu a fost câștigat de ploieșteanca Nicoleta Beschieru, o tânără de 24 de ani, care devine posesoarea autoturismului marca Audi A1 oferit de AFI Ploiești. În cadrul campaniei s-au înscris peste 4000 de persoane, care în perioada 15 noiembrie – 31 decembrie 2016 au făcut cumpărături în AFI Ploiești de minimum 300 de lei și au participat la marea tombolă prin înregistrarea bonurilor fiscale.

„La finalul anului trecut am organizat o campanie promoțională cu ocazia sărbătorilor, în cadrul căreia ne-am dorit să îi răsplătim pe cei care au venit în centrul nostru comercial să cumpere cadouri celor dragi. Am ales să oferim un premiu substanțial, un Audi A1, și cu această ocazie să facem o bucurie câștigătorului chiar la început de an. O felicităm pe Nicoleta, iar în 2017  vom continua să organizăm proiecte inedite, dedicate prahovenilor.”, declară Oana Vîjială, General Manager AFI Ploiești.

În cadrul campaniei de sărbători a fost implicată și Alexandra Olteanu, imaginea AFI Ploiești din luna august a anului trecut. Ea a reprezentat imaginea campaniei și totodată a fost prezentă în centrul comercial în ziua extragerii, care a avut loc pe data de 6 ianuarie, prin intermediul platformei random.org.

AFI Ploiești este un centru comercial implicat în comunitatea locală, unde oricine poate găsi soluții pentru tot ceea ce își dorește: shopping, servicii, distracție, petrecerea timpului liber, toate într-o atmosferă modernă.

Source:Comunicat presa AFI Ploiesti
Comments: 0

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.