La ce sala de fitness din Ploiesti poti face abonament cu doar 50 lei / luna?

Views: 1149

Tot mai multe persoane sunt pe fuga, aproape tot timpul mancam cand apucam si ce putem. Nu avem timp de mancare gatita, mancata la aceleasi ore in fiecare zi, de aceea este necesar sa mergem la sala de fitness.

La ce sala de fitness din Ploiesti putem merge?

sala-fitness-ploiesti
Sursa foto: crabwallmanorhotelandspa.com

La Gold Gym Ploiesti iti poti face abonament pentru o intreaga luna, cu doar 50 lei. Aceasta oferta se aplica doar pana pe 31 octombrie 2015.

Unde se afla Gold Gym Ploiesti? Sala de fitness se afla in Cartier Albert, in drum spre Ploiesti Shopping City, pe partea stanga. Aceasta sala de fitness este dotata cu aparatura de top, iar antrenorii sunt instructori calificati care va pot ajuta cu exercitiile pentru a le face corect, trebuie doar sa le solicitati ajutorul.

Daca doriti sa aveti antrenor personal se poate si acest lucru, insa trebuie sa discutati mai multe cu personalul salii.

Sala de fitness dispune de sistem de aer conditionat, deci nu exista probleme cu aerul in sala, la vestiare exista sauna (functioneaza cu program), iar pentru cei ce vin la sala cu masina nu aveti probleme legate de parcare – sala dispune de 100 locuri de parcare.

Daca doriti sa va incercati norocul, puteti castiga un abonament pentru o perioada de o luna – trebuie doar sa dati share.

Ai nevoie de cazare in Ploiesti? Verifica GP Hotel Ploiesti!

Comments: 0

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.