Ce preturi au abonamentele la salile de fitness din Ploiesti – ianuarie 2017

Views: 5171

Pentru ca anul 2017 a inceput de mai bine de doua saptamani, multi dintre ploiesteni si-au propus sa scape de kilogramele in plus, iar multi dintre ei apeleaza la serviciile unei sali de fitness din oras.

Vezi toate salile de fitness din Ploiesti.

Mai jos regasim ofertele la salile de fitness din Ploiesti – preturi, aparate si spatiu de lucru.

Gold Gym Ploiesti

60 lei / luna, daca mai vii cu un prieten care sa-si achizitioneze abonamentul la acelasi pret. Mai pe scurt, la pretul de 120 lei / luna au doua persoane abonament pentru o luna de zile.
Daca vreti totusi sa beneficiati de un abonament pentru 4 luni, o persoana plateste 280 lei sau doua persoane pentru cate un abonament de 4 luni, achita 500 lei.

Aparatele de la Gold Gym Ploiesti sunt aparate de renume, din America, iar spatiul este destul de mare si nu trebuie sa-ti faci probleme ca te incurca colegul de exercitii. Sala are o inaltime de 4 metri. Parcare: exista destule locuri.

West Gym Ploiesti

Sala de fitness West Gym Ploiesti se afla in interiorul West Mall Ploiesti, la subsolul centrului comercial. Pentru o luna de abonament platesti 100 lei, pentru 3 luni 240 lei (80 lei / luna), iar pentru 6 luni platesti 400 lei (67 lei / luna).

Aparatele de la West Gym Ploiesti sunt aparate acceptabile, iar spatiul este destul de mare ca si suprafata (aproximativ 800 mp), cu o inaltime de aproximativ 4 metri. Parcare: exista destule locuri.

World Class Romania Ploiesti

Sala de fitness World Class Romania este o sala de renume, cu aparatura de calitate si preturi pe masura. Preturile la sala de fitness World Class Romania de la AFI Ploiesti sunt, potrivit site-ului lor, 549 euro / an, ceea ce se traduce undeva putin peste 200 lei / luna, fiind astfel cel mai scump abonament din lista noastra de sali de fitness din Ploiesti.

Aparatele de la World Class Romania Ploiesti sunt aparate de calitate, iar spatiul este destul de mare ca si suprafata, cu o inaltime de aproximativ 3.5 metri. Parcare: exista destule locuri.

Max Gym Ploiesti

Sala de fitness Max Gym Ploiesti este o sala cunoscuta in Ploiesti, cu aparatura de calitate si preturi acceptabile. Preturile la sala de fitness Max Gym Ploiesti sunt de 120 lei / luna, avand o promotie identica cu cea de la Gold Gym Ploiesti, anume: vino cu o persoana noua la sala si platiti amandoi un singur abonament.

Aparatele de la Max Gym Ploiesti (Republicii) sunt aparate de calitate, insa locatia respectiva are un spatiu restrans. Inaltimea pana la tavan este de aproximativ 2.5 metri. Parcare: probleme cu locurile de parcare, fiind o zona foarte aglomerata.

 

Comments: 0

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.