Targul cu accesorii de gradina la AFI Palace Ploiesti, in parcare – intre 15 – 24 mai 2015

Views: 971

targ-de-vara-afi-palace-ploiestiÎn perioada 15 – 24 mai 2015, AFI Palace Ploiești, cu sprijinul Camerei de Comerț și Industrie Prahova și al ARTSANI, va organiza în parcarea centrului comercial „Târgul cu accesorii de grădină”.

Astfel, AFI Palace Ploiești continuă seria târgurilor tematice care vor fi organizate în această vară, oferindu-le ploieștenilor posibilitatea de a alege și achiziționa accesorii și ustensile pentru amenajarea grădinii și a spațiilor exterioare.

Expozanții prezenți la târg își vor aștepta vizitatorii cu oferte variate și soluții practice pentru toate tipurile de grădini.

Printre elementele din cadrul expoziției se vor număra fântâni, obiecte decorative, accesorii pentru îngrijirea plantelor și corpuri de iluminat. De asemenea, ploieștenii vor găsi și mobilier de grădină, sisteme de pavat, mașini de tuns iarba și alte echipamente, precum și elemente și obiecte de design dedicate spațiilor exterioare.

Cei care vor vizita târgul, vor avea opțiunea de a se relaxa la terasele centrului comercial sau de a-și continua sesiunea de cumpărături în zecile de magazine ce găzduiesc articole pentru toate gusturile.

Comments: 0

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.