Cum sa-ti maresti semnalul Wi-Fi (wireless) din casa

Views: 2054

Multi avem problema asta, avem routerul pentru internet wireless in dormitor, iar atunci cand mergem in sufragerie semnalul wi-fi scade atat de mult incat devine, cateodata, inutilizabil, din cauza peretilor de beton din care sunt facute blocurile.

Acest lucru poate fi rezolvat, iar semnalul wi-fi poate fi extins sa ajunga in toate colturile casei. Range Extender Universal Wi-Fi TL-WA850RE este un aparat care iti prelungeste acoperirea wi-fi in toata casa. Nu trebuie sa conectati un cablu cu internet la el, acest aparat se va conecta la reteaua existenta de wi-fi, acolo unde semnalul incepe sa fie slab, si il va transmite mai departe in toata casa.

VEZI CAT COSTA Range Extender Wireless N 300Mbps TP-LINK TL-WA850RE

Vezi alte produse similare – CLICK AICI.

Aparatul Wi-Fi TL-WA850RE este proiectat pentru a extinde acoperirea si a imbunatati puterea semnalului unei retele wireless deja existente, acest dispozitiv eliminand zonele fara semnal.

De ce este bun un aparat TL-WA850RE – prelungitor retea wireless:

  • Modul de funcționare Range Extender crește semnalul wireless în zonele fără semnal sau în zonele greu accesibile cu ajutorul cablului
  • Ușor și flexibil de implementat datorită dimensiunii miniaturale și a posibității de a fi montat pe perete
  • Extindere facilă a semnalului wireless doar prin apăsarea butonului Range Extender
  • Portul Ethernet permite funcționarea ca un adaptor wireless pentru conectarea dispozitivelor care folosesc cablu de rețea

prelungire semnal wireless

Acest aparat este bun pentru case cu suprafete mai mari, acolo unde exista un singur router wireless si nu are puterea de a acoperi toata casa sau intr-un apartament unde vreti sa aveti semnal wireless ce va ofera viteza maxima la internet indiferent de camera in care va aflati. Tineti cont si de faptul ca acest aparat de prelungire semnal wireless reda o banda de pana la 300 MB/s.

Comments: 0

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.