Un barbat beat a furat o masina, s-a bucurat de ea 500 m si s-a rasturnat

Views: 2382

Daca acest scenariu era pentru un film, ar fi fost un film cu prosti – un barbat a furat o masina, dar s-a rasturnat cu ea dupa ce a parcurs 500 metri.

Duminica, o patrula de politie din orasul Baicoi a fost sesizata cu privire la faptul ca un barbat din comuna Scorteni, satul Mislea, i-a fost furat autoturismul personal din curtea imobilului.

Patrula de politie s-a deplasat la locul indicat si a constatat ca cele sesizate se confirma. In urma cercetarilor, politistii au gasit autoturismul rasturnat si abandonat la aproximativ 500 metri distanta fata de locuinta celui jefuit.

Politistii au depistat un tanar de 21 de ani, din comuna Telega, care ar fi fost banuit ca a comis fapta. In urma verificarilor s-a aflat ca tanarul nu detine permis de conducere.

Pentru ca barbatul mirosea a alcool, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost de 0.57 mg/l alcool pur in aerul expirat. Dupa test acesta a fost condus la spital pentru a i se recolta o proba de sange.

Pe numele tanarului a fost intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii de furt calificat, conducere a unui autovehicul fara permis si sub influenta bauturilor alcoolice.

Suspectul a fost retinut de politisti pentru 24 de ore, urmand sa fie prezentat instantei de judecata cu propunerea de arestare preventiva.

Comments: 0

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.