Surprinsi pe DN1, in zona localitatii Banesti, circuland cu 174 km/ora

Views: 1368

Polițiștii Serviciului Rutier au desfășurat o serie de acțiuni pentru prevenirea și combaterea cauzelor generatoare de accidente.

Au fost aplicate 817 sancțiuni contravenționale (334 pentru depășirea vitezei legale, 52 pentru abateri pietoni, 63 pentru neutilizarea centurii de siguranță etc.), în valoare totală de 194.925 lei. Ca măsuri complementare au fost reținute 35 permise de conducere și retrase cinci certificate de înmatriculare auto.

Totodată, au fost constatate patru infracțiuni de conducere a unui autovehicul de către o persoană care are o îmbibaţie alcoolică în sânge peste limita legală.

În timp ce acționau cu aparatul radar TruCam pentru prevenirea vitezei ilegale pe D.N.1, polițiștii rutieri au surprins luni și marți, în zona localității Bănești, șase conducători auto care circulau cu viteze cuprinse între 151 și 174 km/h.

Toți acești conducători auto au fost sancționați contravențional conform legii, fiindu-le, totodată, reținute permisele în vederea suspendării dreptului de a conduce pe drumurile publice.

Comments: 0

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.