S-a rasturnat duba de politie pe drumul dintre Ploiesti si Buzau – transporta un detinut

Views: 1159

Accident rutier pe drumul dintre Ploiesti si Buzau, in dreptul localitatii Merei. Doi politisti si un detinut au fost raniti.

Accidentul s-a petrecut pe DN1B, in apropiere de localitatea Merei.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Buzău, accidentul s-a produs în jurul orei 11.30, pe DN 1 B, Buzău – Ploieşti, în afara localităţii Merei, din primele date reieşind că autospeciala MAI se afla în misiune, potrivit presei locale.

Autospeciala circula din direcţia Ploieşti şi se îndrepta către Buzău, iar la un moment dat maşina în care se aflau doi poliţişti şi un deţinut a ieşit de pe partea carosabilă şi s-a răsturnat în afara şoselei.

În urma accidentului, cei doi poliţişti, angajaţi ai IPJ Buzău, şi un deţinut au fost răniţi, fiind transportaţi de urgenţă la Spitalul Judeţean Buzău.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Buzău, Doiniţa Mihalache, cei trei ar fi în afara oricărui pericol, în prezent fiind făcute cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

“Astăzi, în jurul orei 11.30, pe DN 1B – E577, o autospecială MAI, în timp ce se afla în misiune şi se deplasa din direcţia Ploieşti către Buzău, a părăsit partea carosabilă şi s-a răsturnat. În prezent, se efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier. Precizăm că toate persoanele aflate în autospecială sunt în afara oricărui pericol“, a declarat Mihalache.

Citeste mai multe …

Comments: 0

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.