Fost politist batut cu bestialitate intr-un restaurant din Comarnic, Prahova

Views: 2028

Un fost polițist de la Poliția Sinaia, Gheorghe Haralambie Burlacu, în vârstă de 41 de ani, a fost bătut cu bestialitate sâmbătă noapte, la restaurantul Antonia din Comarnic! Se pare că scandalul a început în jurul orei 22.30, iar fostul polițist a fost chiar cel care a sunat la 112 pentru a reclama că a fost agresat.

Inițial, reporterii noștri au aflat de la persoane prezente în restaurant că bărbatul ar fi fost bătut de către doi frați din Comarnic, împreună cu alți prieteni de-ai lor. Robert, zis Urechi, i-ar fi dat un pumn în față fostului polițist, iar fratele acestuia l-ar fi lovit cu un scaun în cap. În răfuială s-ar fi implicat și prieteni de-ai celor doi frați, care l-ar fi bătut pe Gheorghe Burlacu cu bâte.

Potrivit acelorași surse, fostul polițist a fost preluat de un echipaj al ambulanței și transportat la spital, unde ar fi ajuns tăiat în zona ochilor, lovit la piramida nazală, cu un pomete spart, fisură la coloană și un picior rupt.

Se pare că agresorii nu sunt la prima faptă penală, în trecut mai fiind cercetați pentru tulburarea liniștii și ordinii publice și pentru conducere fără permis. Citeste mai multe …

Comments: 0

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.