Vrei sa testezi primul model de BMW cu tractiune integrala? Vino la Ploiesti Shopping City

Views: 822

În acest weekend, la Ploiești Shopping City, pasionații de automobile pot admira și testa primul model de BMW cu tracțiune integrală în cadrul evenimentului BMW Get Active Tour.

Drive test, workshop-uri și expoziții în cadrul BMW Get Active de la Ploiești Shopping City

BMW Get Active Tour, evenimentul dedicat iubitorilor de mașini, ce face parte dintr-o caravană națională, ajunge în acest weekend la Ploiești Shopping City. Astfel, pe durata a două zile, ploieștenii vor avea parte de un spectacol inedit cu sesiuni de drive test, workshop-uri și expoziții. Cei prezenți vor putea admira și testa primul model de automobil cu tracțiune integrală din istoria brandului BMW.

Ultimele zile din campania „Weekend-uri câştigătoare în Ploieşti Shopping City”

Campania „Weekend-uri câştigătoare în Ploieşti Shopping City” se încheie în acest sfârșit de săptămână. Astfel, în acest weekend, persoanele care fac cumpărături în valoare de cel puțin 200 de lei în centrul comercial obtin premii pe loc daca se înscriu la tombolă, între orele 12:00 – 21:00, la standul special amenajat, de lângă Info Desk. Premiile speciale constau în vouchere valorice, discounturi şi produse oferite de magazinele partenere: Sephora, Kitchen Shop, Musse, Intersport, Marionnaud, Optiplaza, Subway, Otter, Poema, Kendra, La Naşu Conaşu, Cycle Band, Intersport, Dalipe Duo, SoloConfitures, Flanco şi SIATI.

Comments: 0

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.