Un angajat Lidl din Ploiești care a oprit un incendiu primește o surpriză inedită

Views: 8011

Cum arată un eroul al zilelor noastre? Curajos și cu uniformă Lidl! Cea de-a noua poveste din cadrul campaniei pentru angajați „Meriți să fii surprins!” îl aduce în prim-plan pe Cătălin, vânzătorul din Ploiești care le-a dovedit colegilor săi că este un om curajos, pe care te poți baza necondiționat.

Un incendiu a izbucnit de la un scurtcircuit în camera tehnică a magazinului Lidl din Ploiești. Când a pornit alarma de incendiu, Cătălin a reacționat imediat. Nu s-a lăsat intimidat de fumul care ieșea din camera tehnică și a stins rapid focul înainte ca incendiul să se extindă, iar angajații și clienții au putut în scurt timp să își reia programul obișnuit. Și cum gesturile de curaj merită a fi răsplătite, Lidl a decis să îl suprindă pe eroul din magazin.

Pentru că le-a mărturisit colegilor săi despre pasiunea lui pentru bere, aceștia i-au transformat visul în realitate: au vizitat împreună una dintre fabricile de bere artizanală din România. În plus, Cătălin a primit un bax de bere care îi poartă numele și un curs de specializare care îl învață cum să își prepare singur berea acasa.

Campania „Meriți să fii surprins!” va continua să vină cu suprize plăcute pentru angajații Lidl care s-au remarcat de-a lungul timpului prin implicarea lor la locul de muncă și care sunt apreciați de colegi și angajați. Pentru această campanie, mesajele clasice de mulțumire sunt înlocuite cu acțiuni prin care Lidl le arată angajaților cât de importanți sunt ei și faptele lor pentru companie.

Comments: 0

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.