Se angajeaza sofer, pompier si instrumentist pentru fanfara la Consiliul Judetean Prahova

Views: 2012

La Consiliul Judetean Prahova se fac angajari – se cauta sofer, pompier si instrumentist pentru fanfara.

Trecerea Camerei Agricole din subordinea Consiliului Judeţean în subordinea Ministerului Agriculturii, prin Direcţia Agricolă, a lăsat un gol în organigrama CJ Prahova. Autorităţile anunţă că, în urma acestei mutări, la nivelul Consiliului Judeţean au rămas 23 de posturi libere, pentru a căror ocupare urmează să fie organizate concursuri de angajare.

În şedinţa desfăşurată pe 31 ianuarie, consilierii au votat un proiect privind modificarea organigramei instituţiei şi repartizarea celor 23 de posturi vacante, 9 dintre acestea urmând să rămână la CJ. Celelalte vor fi distribuite către alte structuri subordonate, în special la muzee, care au nevoie de personal.

Astfel, în aparatul propriu al CJ Prahova s-au creat patru funcţii publice de execuţie, la achiziţii, juridic-contencios şi departamentul pentru neutralizarea deşeurilor animale, şi cinci posturi pentru personal contractual. Pentru acestea se caută un şofer, un pompier pentru PSI, doi muncitori şi o persoană la structura de administrare clădiri.

Celelalte posturi disponibile au fost repartizate la Muzeul de Artă – care a primit în 2016, sub formă de donaţie, o clădire şi o importantă colecţie de artă, ce vor sta la baza unui nou muzeu – și la Muzeul de Ştiinţele Naturii şi la Centrul Judeţean de Cultură, la această ultimă instituţie creându-se cinci noi posturi, care sunt disponibile, potrivit autorităţilor judeţene, pentru reîntregirea fanfarei instituţiei, rămasă cu puţini membri în urma unei serii de pensionări.

Comments: 1

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.