Sambata, 5 decembrie, iesire din Ploiesti de la Pod Inalt va fi aglomerata, intre orele 8.00 – 16.00

Views: 935

Primăria Municipiului Ploiești, prin Direcția Tehnic Investiții, informează cetățenii că, sâmbătă, 5 decembrie, în intervalul orar 08.00 – 16.00, se vor efectua lucrări de reparații curente, frezare și plombare pe podul de la ieșirea din municipiul Ploiești spre Târgoviște pe DN72.

În scopul derulării acestor lucrări, circulația în zonă se va desfășura alternativ pe un singur fir, la fața locului urmând să fie prezente, pentru fluidizarea traficului, echipaje ale Poliției Rutiere.

Lucrările sunt executate de asocierea SC Delta ACM 93 SRL – SC Drum Concept SRL în cadrul contractului  „Delegare de gestiune a serviciului de construire, modernizare, reparare și întreținere a rețelei stradale, lucrări de artă, parcări (cu excepția celor aflate in administrarea altor entități) aflate in administrarea consiliului local al municipiului Ploiești, inclusiv echiparea tramei stradale cu elemente de mobilier urban”.

Municipalitatea ploieșteană își cere scuze pentru disconfortul generat de aceste lucrări și recomandă, pe cât posibil, utilizarea rutelor ocolitoare.

Comments: 0

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.