Corturile restaurant “President” Bucov n-au autorizatie de constructie – vor fi demolate. Nuntile din 2016 unde se fac?

Views: 1416

Probabil vi se pare incredibil, insa este adevarat, potrivit Ziarul Incomod, restaurantele President nu au autorizatie de constructie pentru loactiile de la Bucov (corturile).

Corturile President de la Bucov unde se organizeaza sute de evenimente in fiecare an, se pare ca nu au autorizatie de constructie. Insa cum au functionat pana acum si cum au primit autorizatii daca aceste cladiri sunt construite fara autorizatie.

”Referitor la complexul President, la controlul efectuat pe teren s-a constatat că S.C.Rombeer Crângaşu S.R.L. în calitate de proprietar al imobilului situat în Ploieşti, str. Ştrandului nr. 61A, a executat lucrări de construcţii constând din realizarea a trei corturi-evenimente, fără a poseda autorizaţie de construire. Întrucât au fost încălcate prevederile Legii nr. 50/1991 privind autorizarea executării lucrărilor de construcţii, modificată prin Legea nr. 261/2009, art. 26, lit. a, pe cale de consecinţă, S.C. Rombeer Crângaşu S.R.L. a fost sancţionat contravenţional prin procesul verbal de constatare şi sancţionare a contravenţiilor nr. 0000758/2015. Prin procesul verbal de constatare şi sancţionare a contravenţiilor s-a dispus desfiinţarea lucrărilor edificate nelegal.” potrivit ziarulincomod.ro

Ce se intampla cu evenimentele (nunti) ce ar trebui sa se tina in corturile President, in 2016?

O problema reala pentru ploiestenii ce si-au programat nuntile in 2016 si au ales restaurantele President pentru a tine petrecerea de dupa ceremonia religioasa. Potrivit autoritatilor aceste restaurante ar trebui daramate, insa ce se va intampla cu nuntile?

Fiecare persoana ce a platit avans pentru o nunta in 2016, la corturile President, ar trebui sa citeasca contractul semnat pentru a afla ce se poate intampla intr-o situatie de acest gen.

In cazul in care cei de la President doresc sa publice un punct de vedere, sau exista cineva care trebuia sa-si faca nunta la unul din corturile President de la Bucov, in 2016, si doreste sa transmita o parere, ne puteti contacta la contact@iploiesti.ro

 

Comments: 0

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.