Preturi GRESITE in Carrefour Market – fostul Billa Ploiesti

Views: 3814

Se pleaca de la greseli de 1 leu si se ajunge la greseli de cateva zeci de lei. Unele greseli le putem proba cu fotografie bon si fotografie de la raft, iar altele sunt doar situatii transmise de ploiesteni, pe pagina noastra de Facebook.

O salata cu eticheta la raft la 4 lei, la casa costa 5 lei – raspunsul casierei la rugamintea de a se modifica, totusi, pretul de la raft pentru ca nu este ok, a fost:

“Eu nu ma ocup de preturi, doriti sa mai luati salata sau o anulam?”

O alta salata care la raft costa 2 lei, la casa a costat 5.5 lei (probabil se bazeaza ca persoanele ce cumpara salate nu sunt atente la preturi, dar atunci cand costa de mai mult de 2 ori decat pretul de la raft, iti cam dai seama de diferenta.

Iar cea mai mare problema (ca si diferenta de pret) a fost atunci cand o ploiesteanca a dorit sa cumpere o jumatate de kilogram de ghimbir, care mai costa in jur de 5 lei, la casa s-a trezit ca trebuie sa plateasca pentru el 37.5 lei. Problema era din calculatorul de la casa, pentru ca pe bonul printat scria 5 lei.

In toate cazurile observate si reclamate, cei de la Carrefour Market din Ploiesti Vest au returnat diferenta, insa persoanele care nu au observat aceste greseli de pret, au platit fara sa stie.

Intr-un raspuns oficial din partea Carrefour, pentru observatorulph.ro, cei de la Carrefour mentioneaza:

Ne cerem scuze pentru incident si va asiguram ca acesta este un caz izolat, importanta pe care o acordam afisarii corecte a preturilor aplicate la produse fiind foarte mare.

Nu, aceasta problema nu este izolata, fiind destul de frecvent intalnita in acest magazin.

Comments: 3

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Este o practică tot mai des întâlnită in marile magazine eu am pățit la Maya supermarket tot in Vest,cornulete 7days 4,95 la raft la casa 5,4 dar am observat acasă si nu m-am mai întors sa reclam,pe asta mizează si ei românul este si comod….

  2. Nu e deloc un caz izolat. Aceeași atitudine am întâmpinat-o și eu la Carrefour Market, Iași, când am semnalat o diferență de preț între casă și raft. Mi s-a mai spus, printre altele, că prețul era pentru posesorii de card de fidelitate, deși nu era semnalat așa ceva. În mod sigur o să evit acest lanț de bacanii.

  3. Am patit si eu acest lucru la Carrefour de la Hala Centrala Iasi.
    Am fost nevoit sa platesc la pretul din casa de marcat si apoi mi-au restituit diferenta in bani fara nicio baza fiscala (fara bon sau alte evidente).