Ploiesti – orasul second-hand. Vor sa cumpere 10 tramvaie la mana a 2-a

Views: 1297

Dupa ce au cumparat trolee la mana a 2-a si s-a intamplat sa ia foc in timp ce mergeau cu pasageri pe traseele TCE, acum acestia vor sa cumpere tramvaie la mana a 2-a.

Macar troleele arata bine la exterior si interior, insa de aceasta data tramvaiele, potrivit ziarulprahova.ro, arata de parca ar trebui sa fie piese de muzeu.

Autoritatile ploiestene vor sa cumpere tramvaie, asta e clar, mai ales ca vor sa schimbe caietul de sarcini si sa accepte tramvaie mai vechi de anul 1990.

„Vom încerca achiziţionarea de tramvaie scond hand. Am găsit o variantă, la 35.000 de euro bucata, fără transport. Ne-am gândit să luăm zece tramvaie. Cu tot cu transportul, am ajunge la o cheltuială de aproximativ 400.000 de euro. Trebuie să trimitem oameni de specialitate care să le vadă şi să verifice stadiul tehnic. Oricum, la o asemenea valoare, nu vom putea să facem achiziţie directă, ci vom fi nevoiţi să organizăm o licitaţie, la care s-ar putea prezenta orice furnizor, dar măcar am avea certitudinea că există cel puţin o variantă care să se încadreze în acest buget”, a declarat Cristian Ganea, primarul interimar al municipiului Ploieşti.

Comments: 1

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Mai bine ar lua mai putine si noi (sau relativ noi), decat niste harburi la care mentenanta va costa mai mult decat achizitia lor!