O biserica din Ploiesti este obligata sa-si darame clopotnita – face prea multa galagie

Views: 852

Biserica Sf. Voievozi din Ploiesti este obligata de instanta sa-si darame clopotnita, dupa ce vecinii au dat in judecata biserica, zgomotul produs de clopot fiind mult prea puternic si erau deranjati.

Procesul a fost deschis in anul 2009, fiind pe rolul instantei de contecios administrativ din cadrul Tribunalului Prahova, potrivit observatorulph.ro, iar acum instanta de fond s-a pronuntat in favoarea reclamantilor.

Sentinta nu este una definitiva si a fost contestata la Curtea de Apel Ploiesti, urmand sa se pronunte definitiv.

Parohia, dar şi Primăria Ploieşti au fost chemate în judecată de COCA RADU AUREL ANTON, RIZEA GEORGE şi  RIZEA CORALIA care au cerut anularea autorizaţia de construire nr. 523/ 28.07.2008. Tribunalul Prahova a decis  “să oblige pârâta Parohia Sfintii Voievozi să demoleze, cu respectarea prevederilor legale incidente, construcţiile edificate de aceasta în baza respectivei autorizaţii. “, potrivit sursei citate.

Pronuntare in dosarul “Scandalul Clopotul” va avea loc pe 16 noiembrie 2015, zi in care se va decide daca biserica Sfintii Voievozi din Ploiesti va fi obligata sa-si darame clopotnita.

Comments: 0

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.