Festivalul teatrului de papusi la Ploiesti Shopping City

Views: 1158

Ploiesti Shopping City dedica o luna intreaga celor mici si ii invita in lumea fascinanta a teatrului. In perioada 16 iunie-2 iulie, acestia vor avea ocazia sa admire o expozitie impresionanta de papusi de la Teatrul „Toma Caragiu”, iar weekendul acesta, vor putea lua parte la unele dintre cele mai cunoscute spectacole de teatru si ateliere creative.

Teatrul, una dintre cele mai vechi forme artistice, joaca un rol important in dezvoltarea copiilor si ii ajuta sa isi dezvolte creativitatea. De aceea, cel mai important centru comercial din regiune a pregatit o serie de activitati dedicate pentru toti cei care ii vor trece pragul.

Expozitie impresionanta de papusi de teatru

Incepand de vineri, timp de trei saptamani, cel mai important centru comercial din regiune gazduieste o expozitie de papusi de teatru. In parteneriat cu Teatrul „Toma Caragiu”, ii invita pe toti vizitatorii sa admire papusile pe care pana de curand le-au putut vedea doar pe scena teatrului. Expozitia va fi permanenta pana pe 2 iulie, in zona scarilor rulante.

Un weekend dedicat spectacolelor de teatru

Sambata si duminica, incepand cu ora 12:30, clientii centrului comercial, cu mic cu mare, sunt invitati sa se bucure de un moment dedicat artei teatrului si sa urmareasca doua dintre cele mai indragite piese de teatru. Sambata, actorii de la Teatrul „Toma Caragiu” vor pune in scena piesa „Cantaretii din Breman” prin care vor ilustra aventura a patru animale plecate in calatorie.

Duminica, momentul artistic va fi oferit de Teatrul de Papusi „Degetel” cu punerea in scena a piesei „Jack si vrejul de fasole”, prezentand povestea baietelului care a reusit sa ajunga, cu ajutorul unui vrej de fasole fermecat, pe taramul Uriasului si sa il invinga.

Ateliere creative, alaturi de Enjoy the art by Mariuca”

Micutii sunt asteptati sa isi puna imaginatia la lucru si sa se bucure alaturi de „Enjoy the art by Mariuca” la atelierele de creatie. Copiii vor avea ocazia, sub indrumarea artistilor, sa isi realizeze propria papusa. Avand drept inspiratie expozitia de papusi de teatru, acestia vor putea sa dea frau liber creativitatii si sa construiasca de la zero papusa pe care o pot lua acasa si cu care, de ce nu, sa puna in scena propria piesa de teatru.

Comments: 0

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.