Ea este femeia care isi obliga fetita de 6 ani sa se prostitueze – FOTO

Views: 2313
Cristina Negrei a primit de asemenea interdicţia să mai ia legătura cu copila, timp de cinci ani, după ce va ieşi din închisoare. Decizia aparţine Judecătoriei Câmpina şi nu este una definitivă.
În acelaşi dosar a fost condamnat şi Viorel Mărgărit (49 de ani), iubitul femeii. Bărbatul a fost găsit vinovat pentru viol şi corupere sexuală şi a primit o pedeapsă de nouă ani de închisoare cu executare. Fetiţa, care în prezent are aproape opt ani, a fost luată de lângă mama sa de reprezentanţii Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Prahova şi a fost plasată la un asistent maternal.
Cristina Negrei a fost iniţial reţinută de procurori, internată la un centru specializat din Buzău unde a fost evaluată din punct de vedere psihiatric, iar în prezent este liberă. Specialiştii au considerat că femeia a avut discernământ atunci când a decis să-şi bată joc de fetiţa ei, drept dovadă că a fost şi condamnată pentru rele tratamente aplicate minorului şi corupere sexuală.
Măriuca dormea pe ciment într-o cameră în care erau cinci bărbaţi
Pentru Măriuca, fetiţa Cristinei Negrei, coşmarul a început încă de la finele anului 2015, atunci când mama sa a decis să înceapă o relaţie cu Viorel Mărgărit. Luni de zile a asistat la scene rupte parcă dintr-un film pentru adulţi, ba, de multe ori a fost şi protagonista acestora. Potrivit anchetatorilor, mama şi iubitul său întreţineau relaţii sexuale chiar în patul în care dormea copila, iar, de multe ori la aceste orgii participau şi alţi bărbaţi, unii trecuţi de 70 de ani. A scăpat din acest coşmar abia când a avut curajul să poveastească prin ce trece unei vecine, căreia i-a mărturisit totul cu lux de amănunte.
“Eu am salvat-o, mititica. Nu pot eu să vă spun ce mi-a povestit, săraca. În ziua de Paşti am găsit-o dormind pe jos, pe ciment, iar în cameră mai erau alţi cinci bărbaţi. A îndurat multe. Pe mama ei ar fi îmbătat-o, iar fetei i-au făcut ce i-au făcut. Eu le-aş fi dat închisoare pe viaţă, pentru ce au fost în stare ei să facă”, povesteşte Mariana Strechioiu, femeia care a şi alertat autorităţile.

Daniela Negrei, mama Cristinei şi bunica victimei, susţine că nu a avut cum să intervină, deşi ştia că fata apucase pe căi greşite încă din timpul şcolii. Femeia spune că, de fiecare dată când a încercat să o oprească pe Măriuca acasă, era bătută de Cristina. Oamenii din cartier, care cunosc cu toţii întreaga poveste, au cu totul altă variantă. Ei ştiu că cele două femei se prostituau de mult din cauza sărăciei, iar Cristina, la rândul ei, fusese violată de concubinul mamei.

Citeste mai multe …

Comments: 0

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.