Adio tramvai nou in Ploiesti – motivul? Au crezut ca ii costa 1 milion LEI, nu EURO

Views: 929

Situatia ar fi de ras daca n-ar fi de plans, exact ca-n filmele cu Stan si Bran – unul spune ceva, colegul intelege altceva. La fel s-a intamplat si in aceasta situatie – Consiliul Judetean Prahova a spus ca va cumpara un tramvai nou pentru ploiesteni, insa promisiunea a fost retrasa imediat ce au auzit ca, defapt, costa 1 milion de euro si nu de lei, un tramvai nou.

Noi am crezut ca un tramvai costa un milion de lei, nu de euro cat am aflat ca este in realitate“, a declarat vicepresedintele CJ Prahova, Radu Ionescu, asa ca proiectul ar putea fi abandonat, informeaza Observatorul Prahovean.

Vicepresedintele CJ Prahova a mai explicat ca “ar fi si ciudat ca in Ploiesti sa circule un singur tramvai modern, in timp ce restul sa fie vechi de zeci de ani“.

Saptamana trecuta ploiestenii au citit despre noul tramvai, in timp ce unii spuneau ca nu se va intampla, altii erau bucurosi ca Ploiestiul va avea, in sfarsit, un tramvai nou asa cum s-a promis in campania electorala.

Pentru noua garnitura de tramvai, care are o capacitate totala de 216 calatori, dintre care 44 de locuri pe scaune, administratia prahoveana ar fi trebuit sa scoata din buzunare 1,5 milioane de euro.

tramvai-adio-ploiesti

Comments: 0

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.