Sebastian Ghita a fost gasit? Ce spune Adrian Tutuianu despre locatia lui

Views: 2281

Sebastian Ghiţă a dispărut pe 21 decembrie 2016. Fostul deputat a fost dat în urmărire națională și internațională după ce poliția l-a scăpat din filaj. Numai că SRI pare să-l fi localizat acum pe  Ghiță. Cel puțin asta pare să reiasă din declarațiile lui Adrian Ţuţuianu, președintele Comisiei de control al SRI din Parlament.

Eduard Hellvig a fost audiat ieri  și a oferit detalii și despre unde ar fi Sebastian Ghiță. Numai că informațiile sunt secrete. „Sunt mai multe instituţii care au atribuţii în a verifica unde se află şi eventual a-l identifica. Chestiunile acestea sunt informaţii clasificate”, a spus Țuțuianu, lăsând să se înțeleagă că SRI știe unde e Ghiță la insistențele jurnaliștilor prezenți care au solicitat mai multe detalii.

Presedintele Comisiei de control al SRI a mai spus că Sebastian Ghiță a participat la evenimente ale Serviciului Roman de Informatii in ultimii patru ani ca membru al acestei comisii, iar in perioada 2010-2012 a fost considerat de SRI o persoana cu „informatii de interes” pentru securitatea nationala.

Comments: 0

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.