O femeie a murit dupa ce a cazut de pe scarile rulante din mall, peste balustrada

Views: 4292

O femeie a murit dupa ce a cazut peste balustrada scarilor rulante – nefericitul accident a avut loc intr-un mall din Bucuresti.

O femeie a murit dupa ce a cazut de la inaltime, in interiorul centrului comercial. Se afla pe scara rulanta, cand i s-ar fi facut rau, s-ar fi dezechilibrat si ar fi cazut peste balustrada. Nenorocirea este investigata acum de politisti.

In momentul in care medicii SMURD au ajuns la ea, femeia in varsta de 52 de ani era grav ranita. Se intampla la ora 16 si 30 de minute, intr-un moment in care in centrul comercial era extrem de multa lume, mai ales ca marti a fost zi libera. Oamenii au vazut-o doar cand s-a prabusit, nu au auzit-o tipand.

Martor: “Zacea intr-o balta de sange, au venit paznicii. A venit si ambulanta dupa vreo 8-10 minute. Nu stiu daca a supravietuit, era foarte grav.

Doua echipaje SMURD au fost trimise la fata locului. Resuscitarea a durat minute in sir. Femeia a fost transportata la spital in stare critica, iar in final s-a stins. La randul lor, anchetatorii incearca sa elucideze ce s-a intamplat. Cazul este pe cat de grav, pe atat de bizar.

VIDEO de la locul accidentului – AICI

Source:ProTV
Comments: 0

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.