Incendiu in clubul Colectiv din Bucuresti – 26 de persoane au murit, 145 raniti VIDEO

Views: 994

Un puternic incendiu a izbucnit vineri seara, in clubul Colectiv din Bucuresti. Potrivit primelor informatii, 26 de persoane au murit, iar 145 de persoane sunt ranite si au fost transportate la spitalele de urgenta din Bucuresti, avand arsuri grave.

Pompierii au reusit sa lichideze incendiul si vor preda raportul politistilor si procurorilor de la Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti.

Explozia puternica s-a produs vineri seara, 30 spre 31 octombrie 2015, in jurul orei 23.10, in clubul Colectiv Bucuresti. Clubul se afla in apropierea Maternitatii Bucur.

Surse apropiate anchetei sustin ca organizatorii nu aveau aprobare pentru folosirea de materiale pirotehnice, acestea fiind cauza exploziei si incendiului.

Raed Arafat şi Gabriel Oprea efectuează un tur al spitalelor la care au fost transportaţi răniţii. Mulţi dintre ei sunt în stare gravă, pe ventilatoare: “Avem locuri suplimentare la Militar, la spitalul SRI, la Agripa Ionescu. Lucrurile se stabilizează şi se va face o analiză exactă. Trebuie să vedem care este situaţia, pentru arsurile necesită o perioadă foarte lungă de tratament”, scrie romaniatv.net

“Un stâlp îmbrăcat într-un material inflamabil a luat foc şi s-a degajat fum toxic. S-a instalat panica, lumea s-a îngrămădit către uşi, iar când s-a deschis uşa flacăra a izbucnit în afară. Mulţi au căzut în uşă, ieşirea s-a blocat, iar din afară se auzeau strigătele după ajutor. Nu se putea intra. Au fost oameni care au ars complet, nu mai aveau haine pe ei, alţii au scăat cu arsuri uşoare”, a povestit, pentru sursa citata, Gabriel, un tânăr care ieşise din club chiar cu câteva minute înainte de izbucnirea incendiului.

Ministerul de Interne a deschis o linie telefonică specială pentru familiile victimelor: 0212069291

Comments: 0

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.