De ce luau foc telefoanele Samsung Galaxy Note7 – explicatia Samsung

Views: 1251

Chiar daca multi specialisti au spus ca telefonul a fost vinovat pentru aceste explozii, cei de la Samsung au pus incendiile si exploziile pe seama acumulatorilor Li-ion si nu un defect de hardware/software de la telefon.

Concluziile anchetei sunt cu atât mai importante în contextul în care zvonuri circulate din surse apropiate companiei conturau planuri pentru repunerea în vânzare a dispozitivelor Note7 deja retrase, ca şi produse recondiţionate destinate cumpărătorilor din pieţe emergente ca India şi Vietnam. Raportul detaliat al anchetei urmează să fie publicat în data de 23 ianuarie, scrie go4it.ro.

Tot atunci, liderul diviziei Samsung mobile – Koh Dong-jin – va dezvălui care sunt măsurile luate de companie pentru a evita o experienţă similară şi cu modelul Galaxy S8. Urmând primelor cazuri de incendiere raportate la seria Galaxy Note7, Samsung a retras de pe piaţă nu mai puţin de 2.5 milioane dispozitive, transmiţând astfel un mesaj cât se poate de ferm privind determinarea de a găsi o rezolvare pentru problemele apărute în cel mai scurt timp posibil.

Din păcate gestionarea ulterioară a situaţiei a lăsat de dorit, oprirea de la vânzare a loturilor de dispozitive echipate cu acumulatori Samsung SDI şi păstrarea celora echipate cu acumulatori livraţi de alţi furnizori ducând la amplificarea scandalului.

Comments: 0

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.