Au dresat un soricel pentru a transporta droguri in inchisoare

Views: 2098

S-a intamplat in Brazilia, acolo unde detinutii au dresat un soricel pentru a transporta droguri.

Politistii brazilieni au descoperit in cursul unei inspectii ca detinutii au dresat un soricel pentru a transporta droguri dintr-un pavilion in altul.

“Soricelul era atat de ascultator incat se lasa chiar si mangaiat pe cap”, a declarat Gean Carlos Gomes, directorul inchisorii Barra da Grota din Araguaina.

Vinerea trecută, la inspecția de rutină efectuată în închisoarea care deține trei pavilioane cu 329 de deținuți, atenția inspectorilor a fost atrasă de un șoricel care avea legată de coadă o sfoară lungă, arată Gomes. “Urmărindu-l, agenții au descoperit că mergea de la pavilionul A la pavilionul C. Deținuții legau sfoara de coada șoarecelui și îl foloseau să transporte droguri și alte obiecte”, a declarat directorul închisorii. “Când rozătorul ajungea la destinație, deținuții îl luau și trăgeau sfoara cu obiectele”, a adăugat el. În cursul inspecției, polițiștii au confiscat 29 de doze de marijuana și 23 de cocaină.

Vor fi analizate imaginile de pe camerele de supraveghere pentru a afla cine este proprietarul șoarecelui. Acesta a fost eliberat în vegetația din jurul închisorii, în pofida implicării sale în faptele ilegale, încheie 7sur7.be.

Comments: 0

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.