Timken mai face o fabrica de rulmenti la Ploiesti – vor face 120 de angajari

Views: 2359

Timken mai construieste o uzina de rulmenti la Ploiesti, fiind a doua sa facilitate de productie in Romania.

Lucrarile la noua uzina vor incepe in trimestrul 1 din  2016, iar suprafata terenului va fi de 15.000 de metri patrati. Productia fabricii va incepe la inceputul anului 2017.

“Noua facilitate ne va consolida pozitia pe piata din Europa si ne permite sa satisfacem nevoile clientilor. Aceasta investitie permite continuarea planului strategic al companiei, care include expansiune geografica, productie competitiva si accelerarea activitatilor de dezvoltare de produs si comercializare, permitand Timken sa indeplineasca mai eficient nevoile clientilor sai locali si globali”, a declarat vicepresedintele Timken, Christopher A. Coughlin.

“Incepand din 1997, cand am inceput sa producem rulmenti la Ploiesti, am format o echipa de angajati talentati si am beneficiat de un mediu de afaceri pozitiv. Vom continua sa profitam de proximitate cu actuala noastra uzina de la Ploiesti, bazandu-ne pe infrastructura si talentele sale pentru a ne extinde capacitatile”, a adaugat directorul operational pentru Europa la Timken, Andreas Roellgen.

 Timken are 63 de facilitati de productie si centre de servicii in intreaga lume, inclusiv opt de productie in Europa amplasate in Italia, Franta, Polonia, Romania si Marea Britanie.

Timken a inregistrat vanzari in valoare de 3,1 miliarde dolari in 2014.

Comments: 4

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Sudor autorizat electic.co2si argon doresc să fac parte din echipa dumneavoastră