A inceput Loteria Bonurilor Fiscale – pastrati bonurile de la cumparaturi

Views: 723

Puteti castiga 1 milion de lei daca pastrati bonurile de la cumparaturi – incepand de astazi puteti participa la prima extragere de la Loteria Bonurilor Fiscale, daca pastrati bonurile de la magazine.

Prima extragere va fi de Paste, iar premiul cel mare este de un milion de lei – in plus, din martie puteti lua produsele fara sa le platiti daca nu primiti bon fiscal, chiar daca acest lucru este neconstitutional.

OG nr. 10/2015 pentru organizarea Loteriei bonurilor Fiscale a fost publicata in Monitorul Oficial, Partea I, nr. 81 din 30 ianuarie 2015 si intra in vigoare de pe 2 februarie 2015.

Potrivit documentului, Loteria bonurilor fiscale consta in extragerea aleatorie de numere, pentru acordarea de premii in bani, persoanelor fizice rezidente si nerezidente in Romania care detin bonuri fiscale ce atesta cumpararea de bunuri sau servicii pe teritoriul Romaniei.

Aşadar, păstraţi bonurile fiscale de la orice cumpărături, pentru că se vor organiza trageri la sorţi. Prima extragere va fi de Paşte, iar premiul cel mare este de un milion de lei.

Comments: 0

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.