Primul antrenament al FC Petrolul Ploiesti, din 2015, a fost “supravegheat” de 2000 de suporteri – FOTO

Views: 852

La primul antrenament al Petrolului din 2015 au fost prezenți peste 2.000 de suporteri, iar fanii de pe ”Ilie Oană” au creat o atmosferă incredibilă, impresionându-i pe fotbaliștii lui Mircea Rednic.

Susținătorii galben-albaștrilor au demonstrat, și astăzi după-amiază, că dragostea lor pentru Petrolul nu are limite! La prima ședință de pregătire din acest an, peste 2.000 de fani au venit să-și revadă idolii și au creat o atmosferă incendiară pe durata întregului antrenament. Cu un arsenal format din fulare, steaguri, petarde și fumigene, suporterii și-au aclamat favoriții, aceștia fiind vizibili emoționați de reîntâlnirea cu cel mai frumos public din România. Sub comanda noului staff tehnic, condus de Mircea Rednic, au fost prezenți 18 fotbaliști, ceilalți componenți ai lotului absentând motivat. Pecanha, Alcenat, Teixeira, Gerson, Mustivar, Priso sau Fanchone vor ajunge în țară în cursul zilei de marți, iar unii dintre ei vor face joncțiunea cu restul coechipierilor direct în Antalya, în primul cantonament al iernii. Rednic a comandat doar serii de alergări ușoare, dorindu-și ca noii săi elevi să se readapteze la efort, antrenamentul derulându-se pe durata unei ore.

Petroliştii vor pleca, joi dimineață, în primul stagiu de pregătire din Antalya, în stațiunea Lara, după ce, în prealabil, mâine vor efectua vizita medicală la INMS Bucureşti, iar miercuri se vor antrena, din nou, pe arena ”Ilie Oană”.

FC Petrolul le mulțumește tuturor fanilor prezenți în această după-amiază la reunirea echipei și îi așteaptă în număr cât mai mare la meciurile din Liga 1 și din Cupa României!

Comments: 0

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.