Florin Prunea: “Vrem victoria la Ploiesti”

Views: 1133

După ce şi-au refăcut moralul cu victoria din Cupă de la Chiajna, fotbaliştii ieşeni speră să facă un nou joc bun la Ploieşti şi să şteargă astfel impresia proastă lasată în precedentul meci din campionat, cu Concordia. Preşedintele executiv Florin Prunea spune că Iaşiul se poate impune pe terenul Petrolului, la fel cum s-a întâmplat şi în sezonul trecut, moldovenii având nevoie de un succes după eşecul suferit în Copou în etapa trecută.

„Este un meci extrem de important pentru noi, din care trebuie să scoatem punct sau puncte. Orice punct este important, de aceea nu trebuie să pierdem acest joc. Se apropie finalul sezonului regulat şi avem nevoie de puncte pentru a ne îndepărta uşor-uşor de ultimele poziţii, pentru a nu regreta mai târziu. În sezonul trecut am câştigat la Ploieşti şi cred că putem lua şi acum cele trei puncte”, a declarat Prunea.

Prunea a vorbit şi despre venirea lui Mihai Stoichiţă pe banca tehnică a Petrolului. „O schimbare de antrenor are două tăişuri. Mihai Stoichiţă este un antrenor bun, experimentat, dar nu depinde doar de el. Depinde şi de materialul pe care îl are la dispoziţie”, a punctat Prunea, care crede că formaţia prahoveană nu-şi merită locul în clasament: „Petrolul este o echipă puternică, cu jucători de valoare. Nu cred că merită locul ocupat în clasament”.

Comments: 0

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.