FC Petrolul Ploiesti va juca cu ACS Poli Timisoara pentru un loc in sferturile “Cupei Romaniei”

Views: 1262

Pentru a treia oară în această toamnă, Petrolul şi ACS Poli Timişoara se vor afla, din nou, faţă în faţă. După întâlnirea din Cupa Ligii, câştigată, pe propriul teren, de bănăţeni şi după confruntarea încheiată nedecis, 1-1, pe „Ilie Oană”, în Liga I, de această dată cele două formaţii se vor lupta pentru calificarea în sferturile de finală ale „Cupei României”, partida urmând să se desfăşorare, începând cu ora 21.00, pe arena „Dan Păltinişanu” din Timişoara.

Petrolul va încerca, în această seară, să-şi continue parcursul în Cupa României, competiţie în care în ultimele sezoane a ajuns, mereu, până în fazele superioare. Conduşi de Mihai Oancea, cel care asigură interimatul pe banca tehnică după demisia lui Eusebiu Tudor, ploieştenii au ajuns de aseară în oraşul de pe Bega, cu un lot în care au revenit Adrian Ropotan, Sofien Moussa şi Jeremy Faug-Porret, jucători absenţi, din cauza suspendărilor, în ultima etapă de campionat. În schimb, n-a făcut deplasarea Andrei Peteleu, cel care a rămas la Ploieşti din cauza unei probleme de natură medicală, accidentare ce se alătură celei a lui Dean Beţa, scos din calcule, după cum se ştie, pentru o perioadă mai lungă de timp.

Confruntarea din această seară va fi condusă de către o brigadă alcătuită din Marius Avram (Bucureşti) – Gabriel Bârjac (Zalău) şi Mihai Marius Marica (Bistriţa). Arbitru de rezervă va fi Paul Unimatan (Zalău), iar ca observatori au fost delegaţi Aron Huzu (Sibiu) şi Adrian Lucaci (Arad).

Comments: 0

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.