Becali il vrea pe Teixeira – vrea sa semneze cu Steaua

Views: 1043

Gigi Becali, patronul Stelei ce se afla in puscarie, vrea sa-i plateasca banii ce jucatorul Petrolului ii are de recuperat de la ploiesteni si sa-l faca sa semneze cu Steaua.

Becali ţine cu orice preţ să-l semneze şi să-l şi pună la dispoziţia lui Gâlcă în această iarnă, iar argumentul lui a fost că echipa trebuie omogenizată pînă la vară, cînd va fi implicată în preliminariile Champions League, iar Teixeira ar fi perfect acomodat cu stilul, presiunea şi pretenţiile din Ghencea.

Cum jucătorul e în ultimele 6 luni de contract, campioana a putut intra în discuţii cu el. A aflat că, în momentul de faţă, Petrolul are o restanţă către fotbalist de 180.000 de euro. Imediat a venit şi propunerea bucureştenilor, atît pentru gruparea prahoveană, cît şi pentru jucător: “Preluăm noi datoria, Petrolul nu mai solicită altceva pentru a-l lăsa în Ghencea de acum, iar fotbalistul e de acord să ia acei bani, ca şi primă de instalare”. În plus, salariul lui Teixeira ar urma să fie de 20.000 de euro pe lună, iar contractul pe un an şi jumătate.

“Am vorbit cu domnul Crîngu, nici el n-a putut să-mi zică clar dacă situaţia se va regla la Petrolul. Îmi doresc să găsim o cale prin care toată lumea să iasă mulţumită, inclusiv oamenii de la Petrolul”
Filipe Teixeira, mijlocaş Petrolul

“Lui Teixeira, Petrolul i-a întins o mînă de ajutor acum un şi jumătate, cînd l-a adus din ţările arabe. Ar putea să dea dovadă de caracter şi să rămînă pînă la vară. O plecare a lui acum la Steaua ar fi o dezertare!”
Valeriu Răchită

“Teixeira ştie perfect jocul: verticalizează, pasează, driblează, e chiar bun-bun!”
Gigi Mulţescu, ex-antrenor Petrolul

Sursa gsp.ro

Comments: 0

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.