Vladimir Arnautovici, antrenorul CSU Asesoft, a murit astazi dimineata

Views: 926

Un lider, un prieten, un antrenor iubit de echipa, prieteni si de toti ploiestenii ce l-au cunoscut – Dado, antrenorul Vladimir Arnautovici a murit dupa ce boala l-a tinut timp de 3 luni la pat.

In aceasta dimineata Vladimir Arnautovici, 43 de ani, antrenor al Asesoft Ploiesti, a incetat din viata pe patul unui spital din Belgrad.

Dado a decedat în această dimineaţă, în jurul orei 6:00, pe patul de spital al unei clinici din Belgrad. Diagnosticat cu cancer la ficat, în luna februarie a acestui an, Arnautovic a pierdut, sâmbătă, 30 mai 2015, lupta cu viaţa, la capătul unei îndelungate suferinţe.

Pe site-ul csuasesoft.ro scrie:

Decesul celui mai de succes tehnician din Liga Naţională survine la finalul unei săptămâni în care echipa sa de suflet, CSU Asesoft Ploieşti, a câştigat cel de-al 11-lea titlu din istorie, succes dedicat creatorului acestei formaţii. Din postura de jucător şi antrenor al prahovenilor, Vladimir Arnautovic a cucerit 8 titluri de campion, 3 Cupe ale României şi o Supercupă, conducând, totodată, corabia ploieşteană către cel mai de succes sezon european din istorie, prin atingerea fazei “Last 32″, în EuroCup.

Familia CSU Asesoft deplânge trecerea în nefiinţă a părintelului Vladimir Arnautovic şi este alături de familia îndoliată, în aceste momente teribile! Odihneşte-te în pace, Dado! Promitem că nu vă vom dezamăgi, îngerilor, Toni, Nikola, Andrei şi Dado!

Comments: 0

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.