Cursuri de dans modern si majorete – Ploiesti Basketball incepe inscrierile. Ianuarie GRATIS!

Views: 1908

Ploieşti Dancers dă startul înscrierilor pentru noi grupe de dans modern şi majorete!

GRUPE NOI – DANS MODERN
SALA NOUA – ZONA NORD (scoala sf. Apostol Andrei – strada: intrarea Deditel)
COST: Ianuarie – GRATIS – Inscrieri AICI

Ploieşti Dancers demarează oficial activitatea în 2017, anul oglindirii către performanţă. Pentru început, clubul nostru va susţine înscrieri pentru noi grupe de fete cu vârste cuprinse între 7 şi 12 ani, punând la dispoziţie o sală nouă, o coregrafă cu experienţă în domeniu şi o primă lună de gratuitate.

Subliniem că, în 2017, planurile noastre se concentrează asupra atingerii de noi performanţe, reuşind, în doar câteva zile, să aducem câteva elemente inovative în viaţa organizaţiei. Într-o locaţie nouă, destinată antrenamentelor, la Şcoala Nr. 24, cu o coregrafă nouă – Eliza Lişiţă, cu mare experienţă în cheerleading şi dans modern, cu o primă lună – ianuarie, ale cărei cursuri se vor bucura de gratuitate, vă punem la dispoziţie noi repere pentru o activitate frumoasă şi sănătoasă.

Având la origini anul 2014, când am demarat activitatea cu o grupă de mini-majorete la meciurile de baschet din “Olimpia”, dar şi la spectacole şi evenimente sociale, urmând îndeaproape paşii către performanţă, am ajuns, în 2016, să facem trecerea la Ploieşti Dancers, rebrănduind, practic, de la zero, proiectul iniţial. În momentul de faţă, avem la dispoziţie aproximativ 60 de fetiţe care se antrenează la Sala Sporturilor Olimpia, dar ne dorim să creştem numărul acestora prin cooptarea a cel puţin 20 de membri noi care să performeze în dans modern şi majorete.

Înscrierile în cadrul Ploieşti Dancers se fac pe pagina http://basketballploiesti.ro/inscriere/ , la secţiunea înscrieri, dar şi la numărul de telefon +40724.74.40.74

Vă aşteptăm cu drag în echipa noastră!

Comments: 0

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.