George Avram – instructor de fitness la Gold Gym Ploiesti VIDEO

Views: 1934

George Avram este un instructor de fitness de top care antreneaza la Gold Gym Ploiesti – sala de fitness care are, probabil, cele mai bune preturi din Ploiesti raportate la dotarile salii.

Instructorul de fitness George Avram a castigat competitia Spring Fitness Model, anul trecut a castigat medalia de aur la categoria 175 cm, dar si titlul de campion absolut la Bodybuilding Classic in cadrul Campionatului National organizat de Federatia Romana de Culturism.

Intrebat cum arata o zi din viata lui, George Avram a spus:

Ma trezesc la 6:00 a.m., iar la ora 6:30 a.m. iau micul dejun. La ora   7:00 a.m. sunt deja pe drumul spre sala. Imi incep sesiunea de cardio, iar la 8:00 a.m. incep antrenamentul cu greutati. La 9:30 imi termin antrenamentul si am 30 de minute pauza. La 10:00 incep programul cu clientii si continui pana la ora 13:30, ora la care merg acasa si imi iau pauza de odihna pana la ora 16:00, dupa care ma reintorc in sala pentru a continua antrenamentul cu alta serie de clienti. Programul se termina la 20:30.

George Avram ii sfatuieste pe toti cei ce vor sa adopte un stil de viata sanatos, bazat pe o alimentatie echilibrata si miscare:

“Nu ai nevoie de bani ca sa alergi in parc sau sa iti concepi un program sportiv pentru acasa. Ai nevoie de bani doar daca vrei sa practici sport de performanta, pentru ca ai nevoie de o alimentatie foarte bogata, suplimente, echipament adecvat sportului practivac, deplasari, pregatriri de concurs (cantonamente) etc” a declarat George Avram.

In luna februarie 2016 la Gold Gym Ploiesti aveti urmatoarea oferta:

Oferta lunii februarie 2016:
1+1 GRATIS – fiecare persoana plateste 50 lei / luna (100 lei pentru 2 persoane).
Oferta este valabila pentru persoanele ce n-au abonament activ in luna februarie 2016.
Fitness, spinning, aerobic si sauna. Va asteptam la sala !
Mai multe informatii despre sala si oferta la: 0732.51.61.91

 

Videoclip realizat de IMASolutions.ro pentru Gold Gym Ploiesti

Comments: 0

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.