Cei trei muschetari: Sebastian Ghita, Marian Vanghelie si Dan Sova, suspendati din functiile din PSD

Views: 837

Cei trei muschetari, cu Sebastian Ghita in frunte, au fost suspendati din functiile din PSD, anunta Victor Ponta.

Cei trei au “deraiiat” de la decizia de a se cocentra pe campania electorala si i-a avertizat ca daca “nu se potolesc”, la Comitetul Executiv vor fi luate masuri mult mai dure.

Victor Ponta a declarat că social-democraţii care au dosare penale trebuie să se pună la dispoziţia justiţiei, aşa cum a făcut Viorel Hrebenciuc, care a demisionat din Parlament. Întrebat dacă Viorel Hrebenciuc şi-a pierdut şi calitatea de membru al PSD, Victor Ponta a explicat că acest lucru se va întâmpla doar odată cu o eventuală condamnare în justiţie.

“Am reiterat un mesaj foarte clar apropo de toate acuzaţiile aduse unor membri ai partidului: acela de a se pune la dispoziţia justiţiei, de a ajuta la stabilirea adevărului şi, dacă sunt vinovaţi, să îşi asume respnsabilitarea. Domnul Hrebenciuc nu mai are nicio funcţie, se va pune la dispoziţia justiţie. A arătat că nu vrea să fie folosit ca un mijloc de a ataca candidatul PSD în campanie. Sunt convins că va merge în faţa instanţei şi îşi va dovedi nevinovăţia”, a arătat Victor Ponta.

Preşedintele PSD a subliniat că vicepreşedinţii Marian Vanghelie şi Dan Şova şi Sebastian Ghiţă,  membru Consiliului Naţional, se suspendă pentru că au “deraiat” de la sarcina trasată la Comitetul Executiv Naţional de la Orăştie de a se concentra în perioada următoare exclusiv pe campania electorală.

Comments: 0

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.