Locatia Nargila Steakhouse Ploiesti a fost inaugurata – vezi ce poti manca aici

Views: 1098

Joi, 19 februarie 2015, s-a inaugurat oficial restaurantul Nargila Steakhouse în Zappa Club & Lounge din AFI Palace Ploiești.

Nargila Steakhouse vine în întâmpinarea clienților AFI Palace Ploiești cu un concept nou, inspirat atât din specificul ce l-a consacrat, cât și de autenticitatea clubului Zappa.

“AFI Palace Ploiești este locul în care diversitatea brandurilor se îmbină perfect cu așteptările clienților noștri. Tocmai de aceea, deschiderea Nargila Steakhouse în centrul nostru comercial este o dovadă a faptului că ne dorim să oferim în permanență servicii de cea mai bună calitate. Ploieștenii au acum un motiv în plus să ne treacă pragul și să se bucure de experiențe culinare inedite”, declară Oana Vijială, Mall Manager AFI Palace Ploiești.

Odată cu lansarea restaurantului din Zappa Club & Lounge, Nargila Steakhouse ajunge la ce-a de-a patra locație din România și prima din orașul Ploiești.

Conceptul original Nargila îmbină bucătăria orientală cu cea internațională, iar în Zappa Club&Lounge acesta aduce o serie de elemente de noutate.

Astfel, ploieștenii se vor putea delecta cu preparate alese din carne de vită, pui sau miel, salate, burgeri, garnituri, dar și deserturi variate, bucurându-se totodată de ambianța placută pe care Zappa Club&Lounge o oferă clienților săi în fiecare zi.

Comments: 0

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.