La Ploiesti Shopping City te poti casatorii de proba – de Valentine`s Day 2015

Views: 1115

valentines-day-ploiesti-shopping-city-2015Anul acesta, iubirea se celebrează la Ploieşti Shopping City. Mall-ul a pregătit două weekend-uri speciale dedicate tuturor celor ce sărbătoresc dragostea în luna februarie. După succesul din 2014, cel mai important centru comercial din Prahova organizează cu ocazia Valentine’s Day şi Dragobete căsătorii de probă, în cadrul cărora toţi cei care vor să renunţe la burlăcie pentru o zi pot face pasul cel mare.

Proaspeţii însurăţei vor pleca acasă nu doar cu certificatul de căsătorie, dar şi cu o poză oferită pe loc pentru a le aduce aminte de momentul în care au spus „DA”. Cuplurile își vor putea uni destinele într-un decor tematic special amenajat de Ploiești Shopping City şi vor avea parte de surprize pregătite pentru ei de centrul comercial. Căsătoriile de probă vor avea loc în zilele de 14 – 15 şi 21-22 februarie, între orele 14:00 – 21:00.

În plus, cei ce sunt în căutarea cadoului perfect pentru persoana iubită se pot inspira din sugestiile zilnice postate pe pagina de Facebook a mall-ului (www.facebook.com/PloiestiShoppingCity). Cuplurile pot profita şi de ofertele dedicate îndrăgostiţilor, valabile până pe 24 februarie: 1 + 1 gratis, dar şi meniuri speciale oferite de Grillandia, Aroma, La Nasu Conasu, La Cucina sau Delice.

Mai mult, cei ce vor să îşi demonstreze iubirea într-un mod inedit, pot să le dedice partenerilor o scrisoare de dragoste prin intermediul aplicaţiei de pe pagina de Facebook Ploieşti Shopping City.

Ploieşti Shopping City a dat deja startul acţiunilor dedicate lunii îndrăgostiţilor printr-o campanie inedită, ce a captat atenţia tuturor ploieştenilor. Inimioarele lui Cupidon au ieşit la vânătoare de îndrăgostiţi în cele mai importante locaţii din Ploieşti, precum centru oraşului, licee, campusul universitar, pub-uri sau în mall. Până pe data de 23 februarie, cei ce se pozează cu mascotele Ploieşti Shopping City şi postează fotografiile pe profilul personal, folosind hashtag-ul #iubestisidaruiesti sunt înscrişi automat la concursurile zilnice organizate de mall şi au şansa să câştige unul dintre zecile de premii puse în joc: cine romantice sau meniuri speciale pentru 2 la cafenele din Ploieşti Shopping City.

Comments: 0

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.