Ursul il cauta pe Capra, semnase un contract cu FC Petrolul – FOTO

Views: 1913

 

Ca o ultima speranta, Capra a incercat sa salveze Petrolul si a adus Ursul la echipa ploiesteana de fotbal, FC Petrolul.

Pentru ca i-a intarziat trenul si in loc sa ajunga dimineata, Ursul a ajuns seara, cu o intarziere de 12 ore (CFR si-a cerut scuze) – insa Capra plecase de la stadion de ceva vreme, crezand ca acesta a luat teapa si ca acest urs este, defapt, un circar si nu un fotbalist.

Ursul a incercat ajunga pe stadion, insa portile erau inchise, asa ca a sarit gardurile la casele din zona stadionului in speranta ca va ajunge pe stadion, poate gaseste pe cineva cu care sa mormaie.

Acest nou transfer de la Petrolul a fost zarit de oameni pe strada si au chemat autoritatile, fiind speriati ca va intra pe stadion fara sa plateasca biletul.

Ursul s-a speriat, a fugit prin gradini si striga in gura mare: “Lupiii, lupiii baaaaaaa!!”

Jandarmii cand au auzit asta de la Urs s-au gandit ca isi cheama intariri, si ca Ursul a facut coalitie cu lupii si vor sa atace orasul, asa ca a fost tranchilizat.

Astazi se discuta daca Ursul mai ramane la Petrolul sau este transferat din oras intr-o padure.

Intre timp, daca nu va fi transferat, credem ca ar fi o idee buna sa-l lasam la conducerea orasului – este posibil sa faca o treaba mult mai buna.

Momentan am solicitat o declaratie legata de pozitia ce ar fi ocupat-o Ursul, insa credem ca acesta ar fi bun in atac, tinand cont abilitatile lui de a sfasia adversarii.

Comments: 1

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.