TAXA DE GREUTATE in tramvaiele din Ploiesti – esti prea gras? Platesti mai mult!

Views: 23302

Autoritatile din Ploiesti au gasit solutia la problema tramvaielor din Ploiesti, care tramvaie se scufunda sub propria greutate, iar calatorii supraponderali sau obezi nu ajuta cu aceasta problema.

Dupa cum ati vazut, tramvaiele din Ploiesti intra in asfalt, iar cum problema este caldura mare, dar si greutatea tramvaiului si a calatorilor care folosesc tramvaiele, s-a decis taxarea suplimentara a celor ce sunt supraponderali sau obezi.

Cum se va face acest lucru? Cei de la TCE au inceput deja instalarea unor cantare la tonetele de bilete din oras, iar de fiecare data cand cumperi bilete, trebuie sa te urci si pe cantar. Fiecare persoana ce depaseste indicele de greutate pentru inaltimea / varsta specifica, va plati 10 lei / bilet.

Declaratia unui primar imaginar (pentru ca primarul actual din Ploiesti nu il gasim, probabil s-a topit de la caldura):

Mi se pare normala aceasta masura, pana la urma din cauza unui ploiestean gras se consuma mai mult curent pentru a functiona tramvaiul, este o greutate mai mare ce trebuie carata. Pana la urma, daca a ajuns sa fie gras, probabil isi permite sa-si cumpere mancare multa – pai ce, de ce sa platim noi aia mai slabi la fel ca aia grasi.

Si-n plus, ar trebui sa mai se puna o taxa pe miros in mijloacele de transport in comun – domnle, daca mirosi a levantica mergi pe gratis, daca mirosi a untura prajita, platesti tratamentul pentru hepatita colegilor pasageri.

Pai ce, la transportul cu tirul nu te taxeaza pe ce greutate / volum ai? Noi de ce sa nu taxam in functie de greutatea omului?

Mentiune: Acest articol poate fi considerat serios doar daca n-ai toti boii la caruta, restul persoanelor stabile psihic isi dau seama ce nuanta are acest articol, anume pamflet.

Comments: 0

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.