Primaria Ploiesti acoperita cu luminite, probabil e lumina din sufletul primarului – FOTO

Views: 1938

Initial credeam ca au pus luminite prea multe pe Casa Alba, dar pe urma ne-am adus aminte ca lumina vine din suflet, asa ca ne-am linistit … toate acele luminite vin din sufletul primarului interimar Iulian Teodorescu si din sufletul urias al directorului SGU, Donald Constantin.

In timp ce ploiestenii sunt revoltati ca pana acum cateva zile eram foarte aproape sa fim, probabil, singurul oras din Romania fara luminite de sarbatori, acum au umplut Casa Alba cu beculete si lumina sufleteasca, asa cum se intampla si in anii trecuti, atunci cand era buget complet pentru astfel de lucruri si nu era nevoie sa cumparam de la vecini luminite de cateva mii de euro.

Cu mesajul “La multi ani 2016, Consiliul Judetean Prahova” Casa Alba iese in evidenta in tot centrul orasului, nu prin marime – ci prin faptul ca este exagerat de impodobita (tinand cont de situatia din acest an), si pare ca fiind casa unui bogatas intr-un cartier de saraci.

Pare ca autoritatile incearca nervii ploiestenilor, vrea sa vada cat rezistam pana cand sunt luati pe sus si aruncati afara din acele birouri. sursa foto ziarulincomod.ro

Comments: 0

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.