Politist din Ploiesti lasa masina neregulamentar pentru a “interveni” peste o shaorma – FOTO

Views: 2198

Intr-un fel este de ras, intr-un fel este de plans, insa cel mai grav este ca el ar trebui sa aplice legea, dar defapt o incalca.

Un politist a fost surprins astazi cand a lasat masina in drum, neregulamentar, cu avariile pornite ca orice proprietar de autoturism inscris in Bulgaria, care se respecta.

A tras pe dreapta, asa cum probabil i-a solicitat politistul (colegul lui), a dat avarii sa-l vada cei ce merg regulamentar si sa-l ocoleasca tot regulamentar, s-a deplasat pana la una dintre cele mai cunoscute si vizitate shaormerii din Ploiesti si probabil a dat comanda de shaorma (slabe sanse sa solicite autorizatia ISU) – sunt si ei oameni, intelegem ca trebuie sa manance, iar ceea ce mananca nu ne intereseaza, insa partea nu chiar ok este modul in care a lasat masina.

shaorma-politist-ploiesti

Domnilor politisti, va rugam frumos, data viitoare cand avem si noi nevoie sa lasam masina pe avarii, putin, nu mult, inchideti ochii (sau gura) si mergeti mai departe.

Pentru a fi recunoscuti mai usor vom lasa o shaorma in geam – o zi buna in continuare !

Sursa foto: ziarulincomod.ro

Comments: 1

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Din cauza voastră nu mai are Politia autoritate, o grămadă de ziare si televiziuni aparute peste noapte. Dacă va doare burta de ce nu va legati si de toti șmecherii care se opresc in drum si stau de vorba, aaaa acolo nu sunteti prezenti, atunci sunteti voi la o bere, era sa uit acest aspect , suntesi prezenti numai in anumite locuri. Dar e bine, o sa ajungem o tara condusă de smecheri, poate asa o fi mai bine.