Ploiesti – un oras privatizat? Intram in FALIMENT, din cauza prostiei si hotiei

Views: 2097
Faliment Primaria Ploiesti

Cum vi se pare aceasta situatie, anume sa intre Ploiestiul in faliment? Din ce cauza? Din cauza prostiei si hotiei – pentru ca doar niste prosti nu puteau vedea ca acele proiecte nu pot fi finalizate la timp, iar daca nu sunt prosti, atunci sunt hoti.

Este vorba de 20.000.000 de euro, adica aproape 100 euro / cap de locuitor, atat trebuie sa platim de la bugetul local pentru a termina proiectele incepute dar neterminate la timp, pentru ca aceste proiecte au fost incepute cu bani de la Uniunea Europeana, erau bani pe degeaba, erau ajutoare din partea UE, dar acum cu ce ne alegem, cu o datorie in plus.

Cine se face vinovat? Pai ar trebui sa fie toti cei ce au avut pic de implicare in aceste proiecte, absolut toti, de la cel mai mic la cel mai mare, toti trebuie sa dea cu subsemnatul in fata DNA.

De ce? Pentru ca se stia ca nu vor termina si stiam ca vor prelungi ei cu 6 luni, toata lumea cunostea acest lucru, doar primaria nu stia si nu se astepta.

Este normal sa se depaseasca termenul daca pe santier se lucreaza doar cand isi mai aduc aminte, normal ca se depaseste termenul daca nu ii intereseaza pe cei de la primarie, este normal sa se depaseasca daca sunt la conducere doar sa-si vada propriul interes.

Ar trebui sa se verifice cum au fost cheltuiti banii pana acum, care sunt motivele REALE pentru care nu s-a terminat lucrarea, dar aceste lucruri se fac doar daca se da ordinul, nu oricum …

Sa fie Ploiestiul un oras falimentar? Din cauza prostiei si hotiei?

O explicatie ar fi:

Managerii proiectelor vizate au explicat în şedinţa de CL că motivele care au condus la întârzieri în derularea proiectelor sunt legate de greşeli de proiectare, de neconcordanţele dintre situaţia din teren şi planurile din proiect, de întârzierile înregistrate la decontarea unor lucrări sau de schimbarea recentă a legislaţiei privind incendiile.

primaria-ploiesti-faliment

Comments: 0

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.