Petrolul nu moare, este doar in coma profunda !

Views: 1324

Conducerea echipei de fotbal FC Petrolul, echipa fanion a orasului Ploiesti, spunea saptamana trecuta ca nu exista probleme, doar ca isi cauta ceva potentiali clienti si ca pentru pretul corect orice este de vanzare.

In urma cu doar cateva zile anuntul, la care nici un suporter nu se astepta, a fost facut:

FC Petrolul intra in insolventa pentru a evita falimentul!

Acum, daca luam in calcul toata situatia, de la A la Z, observam ca echipa nu are probleme, este doar intr-o coma profunda. Patronul este la puscarie, conducerea este pierduta si nu stie ce sa faca in situatia de fata, iar suporterii sunt impartiti in mai multe tabere:

  1. Tabara revoltata – este acea tabara care vrea sa iasa in strada, vrea sa intre peste conducere, vrea sa se lupte cu cei ce le-a distrus echipa si au furat cat i-au tinut conturile bancare.
  2. Tabara increzatoare – este acea tabara care crede tot ce le serveste conducerea, crede ca totul va reveni la normal, crede ca echipa Petrolul va juca la anul in Cupele Europene.
  3. Tabara indiferenta – este acea tabara formata din restul cetatenilor care se gandesc “ba, pai echipa asta a fost sustinuta din banii cetatenilor, iar acum cand nu mai au bani sunt aproape in faliment – ia, gata, le ajunge, sa traga obloanele

Toate tabere au dreptate, intr-o anumita masura. Ceea ce trebuie sa inteleaga majoritatea legat de ce se intampla acum la Petrolul: insolventa!

Insolventa nu este acelasi lucru cu falimentul – aceasta procedura se face tocmai pentru a evita falimentul. Cat de posibil este sa evite falimentul cei de la Petrolul? In functie de ce venituri le intra in conturi – spun ca trebuie sa primeasca bani de la drepturile de difuzare TV, trebuie sa mai vanda un jucator, trebuie sa …. din vorbe totul este usor, dar in viata si afaceri sa nu te bazezi pe vorbe – nu este o asigurare prea buna.

Comments: 0

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.